29 апр. 2008 г., 23:20

Очите й... 

  Поэзия » Другая
2032 0 22
 

В очите й издишваха стрели...

Все от хора, непознали тишината.
В
чийто свят са вечните мъгли
и болката без маски разпозната.

В очите се разбиваха скали...

тъй трудно неизбежни, но витални.
В тях отдавна нямаше сълзИ,
бивша пролет на победите фатални.

© Любослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??