8 окт. 2009 г., 17:55

Очите ти 

  Поэзия » Любовная
470 0 1

Очите ти... са като две езера кристално чиста вода.                                                           Бисери два, блестящи на лунна светлина.                                                                              Искрени, пълни с любов.                                                                                                          Чакащи единствено живот.                                                                                                       

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Очите ,те са прозорец към сърцето!Много ми хареса!
Предложения
: ??:??