8.10.2009 г., 17:55 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
467 0 1

Очите ти... са като две езера кристално чиста вода.                                                           Бисери два, блестящи на лунна светлина.                                                                              Искрени, пълни с любов.                                                                                                          Чакащи единствено живот.                                                                                                       

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очите ,те са прозорец към сърцето!Много ми хареса!
Предложения
: ??:??