Oct 8, 2009, 5:55 PM

Очите ти 

  Poetry » Love
468 0 1

Очите ти... са като две езера кристално чиста вода.                                                           Бисери два, блестящи на лунна светлина.                                                                              Искрени, пълни с любов.                                                                                                          Чакащи единствено живот.                                                                                                       

© Драгомир Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Очите ,те са прозорец към сърцето!Много ми хареса!
Random works
: ??:??