Посивели коси в годините скрили
моята същност и моето аз!?
И с колко неволи се сблъсквах
и почвах наново. Но какво?
Май оцветявах във сиво
всеки един от живота ми ден.
Необяснимо, неясно защо?
Във времето в живота се лутам
и търся, но всъщност какво?
Мечтата ми беше добро да раздавам.
Но всъщност от страстта изгорях.
И ето ме днес посивял
и с хора около мен, но самотен...
Постигнал едно да се чувствам
тъй болезнено грешен...
© Ангел Все права защищены