Ода за една уличница
В краен квартал си родена,израснала в престъпния свят,
с дребните кражби закърнена
и обсебена от зеления цвят.
Улицата те направи жена,
улицата ти даде мечти,
научи те на улични номера
и да говориш изкустни лъжи.
Бе случаен летен ден,
когато срещнах теб.
Останах като поразен
и благославях лудия късмет.
Имаше божествени кафяви очи,
маслинено-черна коса,
най-перфектните гърди
и бе жената-мечта.
Ти си номер 1 в мойто сърце,
аз съм в твоите крака
и ще остана твоето момче
до края на света.
За теб всичко ще направя,
ще живея на улицата дори
и с куките ще си играя,
само за да си със мене ти.
Сега завършвам тази ода,
но желая любовта да продължи!
И да ни завиждат всички хора
на наш'те сбъднати мечти.
Nick Dracula
© Антон Городецки Все права защищены