1.09.2007 г., 13:49 ч.

Ода за една уличница 

  Поезия
717 0 3

Ода за една уличница



В краен квартал си родена,

израснала в престъпния свят,

с дребните кражби закърнена

и обсебена от зеления цвят.


Улицата те направи жена,

улицата ти даде мечти,

научи те на улични номера

и да говориш изкустни лъжи.


Бе случаен летен ден,

когато срещнах теб.

Останах като поразен

и благославях лудия късмет.


Имаше божествени кафяви очи,

маслинено-черна коса,

най-перфектните гърди

и бе жената-мечта.


Ти си номер 1 в мойто сърце,

аз съм в твоите крака

и ще остана твоето момче

до края на света.


За теб всичко ще направя,

ще живея на улицата дори

и с куките ще си играя,

само за да си със мене ти.


Сега завършвам тази ода,

но желая любовта да продължи!

И да ни завиждат всички хора

на наш'те сбъднати мечти.


  Nick Dracula


© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • всяка една жена е малко или много уличница.много зависи кой със какъв поглед я поглежда
  • Браво! Хубавичко!
  • по своему първично...но истинско..Поздрави!!!
Предложения
: ??:??