3 окт. 2013 г., 22:24

Огледално отражение 

  Поэзия » Любовная
931 1 3

Огледално отражение си ти

на мен и моите страхове -

не разбирам как за секунди

сърцето ми превзе.

Отражение, от което боли -

затварям очи

и винаги си там -

има ли път, по който да избягам...

Едва ли... Не знам...

 

Огледално отражение на моята същност

си ти и обичам те повече

отколкото мога да си позволя -

ти си моето второ Аз и не мога да те спра!

 

 

© Виолета Веселинова - Ил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??