12 дек. 2007 г., 10:57

Огледало (през неговия поглед) 

  Поэзия » Другая
898 0 38
 

Огледало (през неговия поглед)



Понякога пристенва огледалото
и погледа намръщено поглежда.
Не е повяхнал той тотално,
но някак тъжно се oглежда.

А друг път му намига ласкаво,
че погледът с усмивка го дарява.
Той прави го тъй бляскаво
и с топъл лъч го озарява.

За бръчките не иска и да знае.
За него те са без значение.
Очите го подлъгват, то нехае
за неподкупното им мнение.

Затоплен, погледът огрява
и милва устните, чертите,
следите на годините погалва
и се понася със мечтите...

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??