14 мар. 2009 г., 21:45

Огнена, истинска, чиста 

  Поэзия
476 0 5

Познавам я тази любов, огнена, истинска, чиста,
животът за нас с години жадувана писта,
чувства политат, мечти преплетени се скитат,
и блясък в очите, неразделно душите дишат в едно,
сърцата внуци посрещат... и галят едно по едно...
Косите сребреят... с умора вечерта ни среща,
огънят на любовта гори, топлината се усеща...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??