Огнена страст закипява в гърдите,
лумнали пламъци жарят тела,
в танца любовен се сливат душите,
бият във ритъм щастливи сърца.
Шеметно някъде във небесата
вихри ни онзи безкраен стремеж,
падат преградите, а чудесата
носят забрава с негаснещ копнеж.
В мощния вихър от нежна стихия
нишки невидими сплитат със дъх
сладка любов и чаровна магия,
води ни тя към желания връх.
Устните жадно се впиват, изгарят,
вплетени страстно тръпнат тела,
дланите огъня палят и галят,
галят дорде не изригне вулкан.
Жадни и гладни, и все изкушени,
чули гласа на сърдечния зов,
ясно съзнаваме, че единени
правим страстта безусловна любов.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены