28 мая 2010 г., 14:54

Огъня храни 

  Поэзия
507 0 11

Огъня храни

В мене как гори

С пръсти го рови

С устни съживи

С очи подклаждай

С нежност ме обграждай

Със сълзи...

Ще ги изпари

Огъня храни

С шепичка звезди

Тихо прошепни

Дозичка мечти

В огъня сипи...

Каничка искри

Не не се плаши

Смело прекрачи

Огъня храни

Нека да гори

 

 

 

 

 

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??