Огънят във нашата камина
бавно тлее - няма я машата...
Безразличието ни взаимно
пак дими - загубихме искрата.
Колко още време ще ни трябва
въглените стари да разровим
и запалим истинска жарава
във сърцата - порива любовен?...
© Вилдан Сефер Все права защищены