24 дек. 2009 г., 13:35

Около празниците 

  Поэзия
431 0 15

 

Както лани, така и сега

всички ми желаят късмет.

Е, защо никой не разбра,

че искам да стана поет?

 

Муза кат' ме види - да ми скача,

дъх да ми не дава да поема,

на бездарьето да съм палачът

и да хвърлям щедро

благодатно

поетично

семе.

 

 

 

                             Който се е сетил днес за мен - нека да е здрав и благословен!

                     Както и всички добри хора по Земята!

Весела Коледа!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??