3 июл. 2012 г., 21:46

Окови 

  Поэзия
561 0 6

Не стискай толкова!

Погледни!

Захватът смъртоносен е

... почти.

Защо поиска ти

да вземеш всичко наведнъж?

... И въздухът дори.

Прегръдката души.

Какво ще вземеш?

Само не лъжи,

че това е любовта.

Тя дар е -  не борба,

тя полет е и свобода.

Прекършиш ли и

крехките крила,

обричаш я на смърт.

Не знаеш ли това?

 

© Светла Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??