Усети силата в топлия мрак,
прокарай ръка по омразата, станала на прах,
съживи я, убий скрития враг.
Просто зарови дълбоко пагубния страх
и приветствай самотата.
Нежно ще замразиш с устни топлината.
Ще следваш две чувства по-силни от смъртта,
те връщат всяка болка в пръстта.
Усети -любовта ти дава светлината,
а омразата те води в тъмнината.
Остави живота да се влее в сълзите,
облей в кръв мечтите.
Забрави всичко, животът няма смисъл,
изгори плановете си, остави една мисъл-
трябва любовта да опазиш,
силата на омразата да запазиш
и за мечтите си да забравиш...
Позволи на спомените да вилнеят в кръвта ти,
усети как Сатаната диша във врата ти...
© Димитрина Иванова Все права защищены