3 мая 2007 г., 02:15

Онази вечер... 

  Поэзия
600 0 0

Всичко стана в онази вечер
когато ти си замина...
Всичко в мен се преобърна...
Всичко в мен рухна...
Всичко освен сърцето ми...
То е цяло и чака теб...
Ти да се върнеш при него
и да му дадеш твоето!!!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??