3.05.2007 г., 2:15 ч.

Онази вечер... 

  Поезия
606 0 0

Всичко стана в онази вечер
когато ти си замина...
Всичко в мен се преобърна...
Всичко в мен рухна...
Всичко освен сърцето ми...
То е цяло и чака теб...
Ти да се върнеш при него
и да му дадеш твоето!!!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??