20 февр. 2009 г., 08:43

Онази зима 

  Поэзия » Любовная
871 0 32

Няма тя да се повтори -

миг по-светъл от снега.

Пак гори пожарът спомен

с дим от пареща тъга...

Търси днес душата - птичка

път към твоето небе...

 

Зимен сън било е всичко.

Леденогорещ. За теб.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??