22 апр. 2011 г., 18:14

Онези 

  Поэзия » Любовная
891 0 0

На К. Желев

Ти не питай за онези преди тебе,
те отдавна вече са минало.
И сега си толкова с мене,
не е ли достатъчно?

Пепелта не разравяй,
тя отдавна застина.
Там жарава не догаря
и въглени в нея няма.

И спомените мътни са,
ти всички заличи...
Толкова твоя съм,
не ми ли личи?

Ако някога спомням си,
то не е, защото ми липсва.
Ако някога връщам се,
то е, защото не искам да се повтаря!

© Василена Младенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??