Apr 22, 2011, 6:14 PM

Онези 

  Poetry » Love
880 0 0

На К. Желев

Ти не питай за онези преди тебе,
те отдавна вече са минало.
И сега си толкова с мене,
не е ли достатъчно?

Пепелта не разравяй,
тя отдавна застина.
Там жарава не догаря
и въглени в нея няма.

И спомените мътни са,
ти всички заличи...
Толкова твоя съм,
не ми ли личи?

Ако някога спомням си,
то не е, защото ми липсва.
Ако някога връщам се,
то е, защото не искам да се повтаря!

© Василена Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??