8 дек. 2010 г., 16:10

Онези нощи 

  Поэзия » Любовная
519 0 0

Онези нощи бяха светли - 

щурци, павета, лампи, любовта.

Онези нощи бяха чисто бели,

а днешните - просмукани с тъга.

 

Онези нощи изглеждаха безкрайни,

без понятия за време и за час.

Онези нощи - споделени тайни,

в онези нощи бяхме ти и аз.

 

А днешните изглеждат сиви.

Луната даже без желание блести.

Лъгах се, че сме били щастливи - 

до мене не заспиваш вече ти.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??