Dec 8, 2010, 4:10 PM

Онези нощи 

  Poetry » Love
518 0 0

Онези нощи бяха светли - 

щурци, павета, лампи, любовта.

Онези нощи бяха чисто бели,

а днешните - просмукани с тъга.

 

Онези нощи изглеждаха безкрайни,

без понятия за време и за час.

Онези нощи - споделени тайни,

в онези нощи бяхме ти и аз.

 

А днешните изглеждат сиви.

Луната даже без желание блести.

Лъгах се, че сме били щастливи - 

до мене не заспиваш вече ти.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??