14 янв. 2012 г., 13:19

Онзи мъж 

  Поэзия » Любовная
825 0 7

Знам, че можеш да влизаш в съня ми,
аз съм онзи - с когото летиш
всяка вечер, върху килим от циклами,
всяка вечер, щом без мене заспиш.

 

Аз съм онзи, с който нощем говориш
и до ранни зори тихо в мен
две очи молят с плам да отворя
в твойте мисли - най-новия ден.

 

Аз съм онзи - който нощем те гледа
през очите на небесния свод
и нанася върху устните бледи
с две целувки - две капки живот.

 

Аз съм онзи, със когото мечтаеш
да отидеш до ръба на света,
и горко ми - ако там се разкаеш...
... ще ме вземе от теб... есента...

© Чавдар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??