28 мая 2024 г., 13:49

Опаковки 

  Поэзия » Юмористическая, Философская
150 0 2

Опаковките пленяват
твоята натура
ала да ме извиняваш -
дреме ми ...   в пoтурa

Скъп парфюм привлича всички 
прелестни ... осички
И след всяка тренировка
късаш ... опаковка.  

Всяка хубава метреса
вдига ... интереса
На акъл щoм я изпиташ
пак ще я изриташ.  

Към свалени опаковки
ти изпитваш .... гнус.
Случващото се в живота

е въпрос на вкус.   

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??