28.05.2024 г., 13:49 ч.

Опаковки 

  Поезия » Хумористична, Философска
89 0 2

Опаковките пленяват
твоята натура
ала да ме извиняваш -
дреме ми ...   в пoтурa

Скъп парфюм привлича всички 
прелестни ... осички
И след всяка тренировка
късаш ... опаковка.  

Всяка хубава метреса
вдига ... интереса
На акъл щoм я изпиташ
пак ще я изриташ.  

Към свалени опаковки
ти изпитваш .... гнус.
Случващото се в живота

е въпрос на вкус.   

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??