23 нояб. 2023 г., 13:15

Опит за равносметка 

  Поэзия » Гражданская
136 0 0

с ядрени бойни

глави състезават се 

заупокойни 

 

ядрени бойни

глави побеждават ги 

любведостойни 

 

ядрени бойни 

глави размножават се 

нощем и денем 

 

(с) ядрени бойни 

глави помрачават и 

стенем ли - стенем

 

 

 

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??