с ядрени бойни
глави състезават се
заупокойни
ядрени бойни
глави побеждават ги
любведостойни
ядрени бойни
глави размножават се
нощем и денем
(с) ядрени бойни
глави помрачават и
стенем ли - стенем
© Стоян Минев Всички права запазени