7 авг. 2007 г., 12:24

Опора 

  Поэзия
637 0 6
 

Само теб  имам, ти ми остана вече,

почти непознатото, старо човече.

Своите  малки тайни с теб си  разкрихме.

Животът  мизерен  двама споделихме.

Ти  си  началото на моя, вече нов

дългоочакван, различен живот.

Само ти ми остана - мъдър и стар.

За добро и за зло ще  ми бъдеш  другар.

Затова ще живея вече в твоя дом,

не само заради  храната и подслон.

Обеща ми да не чувствам вече самота

и за теб да бъда специалната жена,

в твоята самотна и безлюдна къща

очакваната радост отново се завръща.

Опора имам  вече в твойто старо рамо,

А ти - мойта почит и признание голямо.

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??