Оправната
И аз съм тук!
Не ме ли виждате?
Защо пак правите напук?
За брат ми ли отново питате?
Все по-добре е вашият скъп внук.
А мене? Мене помните ли?
Как съм? Що съм? И какво
правя в дните си? Не искате ли
да научите? Ха-ха! Защо?
Нали съм оправната във семейството.
И винаги била съм на върха.
Силна, смела, отговорна, истинска -
все думи, галели слуха.
Но разбили на парченца връзката -
едничка между брата и сестра.
Спокойни можете да бъдете.
С Георги всичко е наред.
А Василиса, както знаете,
държи живота си във ред!
© Васи Все права защищены