31 янв. 2021 г., 13:00

Оптимистична прогноза 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
134 0 0

Така ще притиснем този враг планетарен -

                                  Вируса коронарен,

не ще го оставим на мира,

докато сам той не вдигне бял флаг

и направи си харикири.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??