31.01.2021 г., 13:00 ч.

Оптимистична прогноза 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
135 0 0

Така ще притиснем този враг планетарен -

                                  Вируса коронарен,

не ще го оставим на мира,

докато сам той не вдигне бял флаг

и направи си харикири.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??