Зная, че капризната съдба
различни пътища за нас избра.
Зная, че извор на радостта
е шансът да прозрем реалността.
Зная, че слънчевото ми сърце
ще намери брод където и да е.
Зная, че усмивката щастлива
нови простори винаги открива.
© Петя Ченкина Все права защищены