16.02.2012 г., 20:36 ч.

Оптимистично 

  Поезия » Любовна
700 0 1

Зная, че капризната съдба

различни пътища за нас избра.

Зная, че извор на радостта

е шансът да прозрем реалността.

Зная, че слънчевото ми сърце

ще намери брод където и да е.

Зная, че усмивката щастлива

нови простори винаги открива.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??