16 мая 2023 г., 16:09

Оптимистично 

  Поэзия
348 0 0

Притеглям всичко от живота.

На моята везна очукана и  вярна.

Приятелства, роднините,  имоти.

Открие направих:

Любов, хомот и пак хомот за скота-

година след година календарни.

© Иван Иванов Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Приятел е този, който знае всичко за теб, и въпреки това те обича »

22 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??