11 окт. 2020 г., 07:50

Оптимизъм 

  Поэзия » Другая
237 0 0

Дъждът ще спре,

слънце ще изгрее.

Ще бъда аз добре,

славей нежно ще запее.

 

Колко хубав е света,

създаден от Господ Бог,

ще цъфтят навън цветя,

сякаш рисувани от Ван Гог*.

 

Животът смисъл има,

струва си да се живее,

дух излива се в рима,

усмихва се и пее.

 

*В смисъл, че са много хубави.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??