8 июн. 2011 г., 22:50

Орхидеи 

  Поэзия » Пейзажная
530 0 0

 

Когато всички вече са заспали,
тогава орхидеите разтварят
листенцата си
и нощта ги гали
със полъх,
а луната ги изгаря
със светлината си – така желана,
за да разпръсне тяхното ухание
единствено сред хората избрани,
които чувстват тяхното послание...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??