7 июн. 2013 г., 13:06

Ориснице 

  Поэзия » Другая
557 0 4

Къде си, Ориснице на сладка съдба?

Къде се криеш? Как да разбера?

Кажи ми, Ориснице, какво да донеса,

да ми го орисаш, за добра съдба?

В малко възелче завързах, любов, амбици и страх...

Нося ти, Ориснице, да ми орисаш тях.

От страха да ме избавиш,

мечтите със амбициите да скрепиш...

А, любовта, да не забравиш,

за цял живот със нея да ме заредиш!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??