Jun 7, 2013, 1:06 PM

Ориснице 

  Poetry » Other
559 0 4

Къде си, Ориснице на сладка съдба?

Къде се криеш? Как да разбера?

Кажи ми, Ориснице, какво да донеса,

да ми го орисаш, за добра съдба?

В малко възелче завързах, любов, амбици и страх...

Нося ти, Ориснице, да ми орисаш тях.

От страха да ме избавиш,

мечтите със амбициите да скрепиш...

А, любовта, да не забравиш,

за цял живот със нея да ме заредиш!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??