Ти си още до мен!
Още дишам
и вярвам!
И очаквам красиви неща...
Ходя с нови обувки в снега
и оставям
още живи следи към дома...
Заразява ме
още
смехът на децата
и откривам в очите си
Свят,
пълен още с мечти
и надежди,
събрани
през живота
от скъпи места.
Коленича във храма,
целувам икони
на светии с изпити лица...
Още нося душата си,
кръстена в Бога
и съм цяла
във... ТАЗИ СТРАНА!
© Руми Бакърджиева Все права защищены