11.02.2008 г., 10:39 ч.

Още... 

  Поезия
613 0 12

Ти си още до мен!

Още дишам

и вярвам!

И очаквам красиви неща...

Ходя с нови обувки в снега

и оставям

още живи следи към дома...

Заразява ме

още

смехът на децата

и откривам в очите си

Свят,

пълен още с мечти

и надежди,

събрани

през живота

от скъпи места.

Коленича във храма,

целувам икони

на светии с изпити лица...

Още нося душата си,

кръстена в Бога

и съм цяла

във... ТАЗИ СТРАНА!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??