12 авг. 2009 г., 23:13

Още е лято... още е... 

  Поэзия » Любовная
986 0 35

                                          Още е лято
                 още е
                 звездни и топли
                 са нощите
                 и музика
                 от обичанe
                 твоята
                 танцуваща нежно
                 душата ми
                 пътя търси
                 нагоре
                 в танц
                 със звездите
                 нежно
                 от тебе целунати
                 уловени
                 в очите ти
                 светещи
                 само за мене

                 а пътят нагоре
                 е толкова
                 тих
                 млечен и бял
                 край него
                 кротко седиш
                 гледаш ме
                 боса
                 и гола
                 от лунно злато
                 изваяна
                 танцувам
                 за теб
                 само за теб
                 там
                 край звездите
                 от Бога 
                 докосната
                 още е лято... още е...

 

  http://www.youtube.com/watch?v=3v1v583NGJw&feature=related

 

            МУЗИКА >>> James Last - Moonlight Sonata

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??