Още е лято
още е
звездни и топли
са нощите
и музика
от обичанe
твоята
танцуваща нежно
душата ми
пътя търси
нагоре
в танц
със звездите
нежно
от тебе целунати
уловени
в очите ти
светещи
само за мене
а пътят нагоре
е толкова
тих
млечен и бял
край него
кротко седиш
гледаш ме
боса
и гола
от лунно злато
изваяна
танцувам
за теб
само за теб
там
край звездите
от Бога
докосната
още е лято... още е...
http://www.youtube.com/watch?v=3v1v583NGJw&feature=related
МУЗИКА >>> James Last - Moonlight Sonata
© Магдалена Костадинова Всички права запазени