14 июн. 2011 г., 20:08

Още малко 

  Поэзия » Любовная
415 0 3

                           на Георги

                           по стар рефрен

 

не ми отнемай тази пролет

в нея оставам -

с липите

задъхано упойващи

изгубена

в лехи от рози с дъх

на гюл...

за твоята любов тъгува

цветна пролет -

от първо кокиче

до люляци бухнали

без топла ласка

непознато парят

фино невинни 

... чакат

в моя храм

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??