на Георги
по стар рефрен
не ми отнемай тази пролет
в нея оставам -
с липите
задъхано упойващи
изгубена
в лехи от рози с дъх
на гюл...
за твоята любов тъгува
цветна пролет -
от първо кокиче
до люляци бухнали
без топла ласка
непознато парят
фино невинни
... чакат
в моя храм
© Дима Всички права запазени
стих като храм...тъжен и свят..
Дима, сърдечно те прегръщам.