15 мая 2015 г., 20:56  

Още ме мамят 

  Поэзия » Другая
410 0 4

Още ме мамят високите токчета,
да ги обуя и тръгна напред.
И да звънят под нозете паветата,
сякаш,  че всичко  ми е наред.

 

Още ме мами и бялата рокличка,
цяла набухнала в златни цветя.
Сякаш току що извадена перличка
с блясък на обич по моята снага.

 

Още ме мамят пътеки към щастие.
Вятър косите ми с дъх да пилее.
Нищо, че бръчки чертаят годините.
Още момичето в мене живее...

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??