4 апр. 2006 г., 13:57

Oще си в мен 

  Поэзия
1316 0 6
Чуи сега!
Това е песен излята от мен.
Чуи как сърцето ми тупти за теб.
Чуи как сълзите ми валят за теб.
Заслушаи се!
Виж как вървя към теб и не спирам и не спирам..
Виж как се усмихвам-С тъга...
Не спирам и не спирам да чувствам,
че ти си за мен,че с теб двама сме едно цало.
Ти не виждаш сълзите ми,не чуваш мислите ми.
Не знаеш,че още те чакам.
Не спирам да мисля за теб и затова няма да се предам!
Ще дигна глава и ще те намеря.Ще изкрещя-Твоя съм.
Ще се усмихна и ще се боря гласа ми да стигне до теб.
Ще се боря очите ми отново да видят слънце.

© Димитрина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??