26 окт. 2013 г., 18:07

Оскверниха Паметника "Левски" 

  Поэзия » Гражданская
492 0 0

Роми гаврят се със българска светиня.

Родино мила, твоят глас е глас в пустиня.

Паметникът "Левски" осквернен бе.

Тоз и онзи циганин части от него краде.

Събуди се, народе, от това безразличие

и ромите накарай да спазват приличие.

Има граници, които не бива да се преминават

и герои, които не са мислили само как да оцеляват.

 

http://offnews.bg/index.php/258644/kradtsi-zadigat-chasti-ot-pametnika-levski-v-sofiya

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??