8 авг. 2010 г., 21:26

Останаха думите... 

  Поэзия » Любовная
1819 0 57

              

 

 

               Останаха думите бели
               в изгрева светъл втъкани
               и болката 
               в жаравата скрита
               на залеза тъжен и топъл.

               Времето от мене до тебе
               вписано в късче живот
               в махалото
               на небесен часовник.
               кротко заспало е.

               В сънища безмълвни и топли
               пътуване към тихата вечност,
               докоснало
               нещо чисто и мило.
               Господи... било ли е или не е било...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=56ufhpGzE-M&feature=related

 

                МУЗИКА >>> Remember me

 

               

                Художник... TAKAKI-art

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??