9 мая 2007 г., 09:45

ОСТАТЪК 

  Поэзия
857 0 23
 

Умориха се думите... скриха се.

Неизказано тъжни отминаха.

И в безкрайното тихо усмивките

помрачиха се... сякаш застинаха.

И със длани студени попиваме

мокри капки, по бузите стекли се.

Натежалите спомени търсим и

рисуваме с тях по постелите.

Във стенания чезнат целувките -

от душата откъснати мигове.

Днес събирам остатъка в шепите

и дарявам го с обич на другите.

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??